Sobre el malestar que han expressat ERC i el PSC per no haver sigut convidats a l’acte sobre la presentació del Procés Constituent

Posted on 16/05/2013

0


Comunicat de Dempeus Molins!

Des de Dempeus Molins!

Ens consta que tant ERC com el PSC han expressat el seu malestar per no haver sigut convidats com a ponents al acte. Entenem que el procés constituent és un procés de ruptura en relació a les actuals polítiques (així ho han expressat tant la Teresa com l’Arcadi) i que per tant, tot i que a nivell personal si que hi pot tenir cabuda qualsevol militant, ni PSC ni ERC com a partit han estat convocats per entrar dins del Procés Constituent.

Aquells que al govern pactaven retallades, reformes constitucionals i rescats a la banca per una banda (PSOE/PSC) i els que donen suport de govern a CIU, màxim responsable de les actuals retallades, entenem que no estan en la mateixa línia política que el manifest.
Per altra banda, no ens sembla correcte l’atac que s’està intentant fer des de alguns partits de l’ajuntament. Entenem que no és casualitat que els dos comunicats sortissin de forma sincronitzada enmig de la polèmica per la reserva de cadires.

Dempeus Molins! No està al servei de cap força política i no ens veiem obligats a fer una neteja d’imatge als partits que ens ho demanin. Volem treballar amb independència política i és el que hem fet fins el dia d’avui.

Cap força política ens va demanar assistir al acte, totes les que ho van fer va ser a petició nostra i segons els criteris que nosaltres consideràvem més adients.

Entenent la importància política del acte vam decidir no signar-lo com a Dempeus Molins! precisament per evitar lectures partidistes en els nostres actes. Tot i així crèiem convenient no deixar passar la oportunitat de comptar amb una persona com la Teresa Forcades a Molins de Rei i per aquest motiu, juntament amb la rellevància política i social que considerem que té, vam pensar que seria bona idea organitzar-lo.

Posted in: Comunicats